RING OSS - 031-781 24 20

Garageportar Göteborg

RING OSS - 031-781 24 20

Garageportar

Anlita oss för garageportar i Göteborg

Behöver du garageportar i Göteborg? Då har du kommit rätt! Vi har ett brett utbud av garageportar och kan hjälpa dig med såväl standardmodeller som med mer personliga lösningar. Hos oss hittar du garanterat rätt villaport och garageport i Göteborg!

Garageportar i Göteborg

Våra garageportar är utvecklade i Norden anpassade för det nordiska klimatet. Efter många års erfarenhet i branschen vet vi vilka produkter som håller måttet. Alla våra garageportar i Göteborg och automatiska anordningar är CE-märkta och de garageportar som har automatik, är testade och godkända tillsammans  på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Vi erbjuder dessutom många olika modeller och garageportar i Göteborg i olika färger. Vi har garageportar av högsta kvalitet både för stora och små byggprojekt. Allt för att tillgodose varje kunds behov och önskemål.

Varför välja garageportar från oss?

Vi hjälper dig hela vägen från en första förfrågan och val av produkt, till mätning och montering av er villaport eller garageport i Göteborg. Det betyder att våra erfarna montörer inte bara står för en säker installation av garageportar i Göteborg, utan även sköter inbyggnadsmåtten till din garageport, anpassning av garageportens öppning och snickeriarbeten som tillkommer. 

Är golvet i öppning skevt eller i dåligt skick gjuter vi om det så din nya villaport eller garageport i Göteborg tätar ordentligt. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av den gamla porten eller dörren. 

När du anlitar oss för garageportar i Göteborg får du dessutom:

Garanti – för att garantera din trygghet har vi 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik.

Service – du har möjlighet att välja serviceavtal till alla produkter vi säljer. Det kan vara vid behov eller regelbundet underhåll i förebyggande syfte.

Felsökning – våra duktiga tekniker kan hjälpa dig på plats om något inte fungerar på din garageport.

Kostnadsfri rådgivning – för att du som kund ska känna dig bekväm och trygg i ditt köp erbjuder vi kostnadsfria hembesök för konsultation.

Fördelar med att anlita oss för garageportar i Göteborg

Vi både säljer och monterar olika typer av garageportar i Göteborg och tillhörande automatik, bland annat takskjutsportar, sidoskjutsportar, slagportar och vipportar. Vi har ett brett sortiment av välisolerad garageportar i olika modeller, ytsrukturer och färger, och har även reservdelar på lager till alla våra garageportar.

När det kommer till garageportar i Göteborg har vi lösningar för alla tänkbara önskemål och prisklasser, kort sagt – något för alla! 

Kontakta oss så hjälper vi dig med den lösning du vill ha på dina garageportar i Göteborg!