RING OSS - 031-781 24 20

Garageportar Göteborg

RING OSS - 031-781 24 20

Om oss

Experter på garageportar i Göteborg!

Portspecialisten i Göteborg erbjuder ett brett sortiment av garageportar i Göteborg och vet vilka produkter som håller måttet. Vi har många års erfarenhet av branschen och gedigen kunskap om den aktuella marknaden, och jobbar hela tiden för att vara en komplett leverantör vad gäller garageportar i Göteborg, villaportar och industriportar i Göteborg

Våra garageportar i Göteborg

Vi säljer och monterar industriportar, villaportar, dörrar och garageportar i Göteborg med tillhörande automatik. Vi erbjuder även service av garageportar i Göteborg. Alla våra produkter är CE-märkta och våra garageportar är testade och godkända tillsammans med automatik på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt). Vi är också ett företag med god kreditvärdighet.

Garageportar i Göteborg från proffs.

Vi har kvalitetsprodukter för både stora och små byggprojekt. När du anlitar oss för hjälper vi dig med hela processen, från första frågan om garageportar i Göteborg och val av just din garageport, villaport eller industriport, till mätning och montering, inklusive nödvändigt snickeriarbete. 

Känn dig trygg med våra garageportar

Vi erbjuder ett brett sortiment av industriportar och garageportar i Göteborg. Du kan välja mellan olika modeller och färger, både standardiserade och mer personliga. Vi hittar lösningar för att tillgodose just ditt behov. Våra industriportar och garageportar i Göteborg är dessutom utvecklade för den nordiska marknaden och anpassade för det nordiska klimatet.

För att du ska känna dig trygg med våra garageportar i Göteborg erbjuder vi:

Garanti – för att garantera din trygghet har vi 10 års garanti på portblad och 5 års garanti på automatik.

Service – du kan välja serviceavtal till alla produkter vi säljer. Du kan välja mellan olika alternativ, antingen service vid behov eller avtal i form av regelbundet underhåll i förebyggande syfte.

Felsökning – våra duktiga tekniker kan hjälpa dig på plats om något inte fungerar på din garageport.

Kostnadsfri rådgivning – för oss är det viktigt att du som kund känner dig säker i ditt köp. Därför erbjuder vi kostnadsfria besök för konsultation hos kunden.

Kontakta oss – hos oss hittar du en stor variation av garageportar i Göteborg.