RING OSS - 031-781 24 20

Garageportar Göteborg

RING OSS - 031-781 24 20

Industriportar

Köp industriportar i Göteborg!

Våra industriportar och garageportar i Göteborg är utvecklade i Norden för det nordiska klimatet. Med ett stort utbud av modeller och funktioner på industriportar har vi garanterat en industriport som passar dig och din verksamhet.

Våra industriportar i Göteborg

Våra industriportar i Göteborg har lång livslängd. Driftsäkerheten i våra garageportar i Göteborg ser till att minimera risken för oplanerat underhåll och service. Vi lämnar givetvis garantier på våra installationer av industriportar, och erbjuder även olika former av serviceavtal. Allt utifrån kundens behov.

Tillsammans med våra samarbetspartners säkrar vi att ni får industriportar som håller hög kvalitet och som tål det slitage som kommersiell användning ofta orsakar. Vi tillverkar portar av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris och samarbetar bland annat med Reco, experter på industriportar sedan 1982.

Vid köp av industriportar och garageportar i Göteborg erbjuder vi alltid garageportsmotor som tillval. Tillbehör som exempelvis handsändare, kodlås och appstyrnig finns till alla våra motorer. Alla våra automatiska anordningar är CE-märkta och industriportarna är testade och godkända tillsammans med automatik på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Vilka typer av industriportar erbjuder vi?

Takskjutporten – Sveriges mest sålda industriport. Mycket tack vare dess stora användningsområde och oändliga varianter. Den passar sig lika bra i tunga industrier, som till jordbruk, varuintag, parkeringshus och liknande. Takskjutporten är en driftsäker industriport, perfekt för porthål med begränsat utrymme. Det är lätt att anpassa de här industriportarna efter både verksamhet och arkitektur. En takskjutport är den perfekta lösningen för de flesta kommersiella byggnader. 

Vikporten – Har få rörliga komponenter och är kraftfullt dimensionerad med rejäla beslag samt 60-70mm tjocka sektioner. Det här gör att underhållskostnader, miljöpåverkan och energiåtgång är vikportens främsta egenskaper. Utöver sin goda ekonomiska förutsättningar går vikporten  att anpassa helt efter verksamhetens krav vad gäller säkerhetsklassningar och arkitektur.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfritt rådgivning så kan vi besöka er på plats innan vi hjälper er med industriportar och garageportar i Göteborg som passar just er verksamhet!